Deze quesadilla’s zijn super makkelijk om te maken, en de variatie op koolsla erbij is een frisse tegenhanger voor de karige quesadilla. Al met al, een lekkere avondmaaltijd, of als een stevige lunch!

  • 250 gram champignons
  • 1 ui
  • klein blikje mais 
  • geraspte kaas
  • 2 paprika’s
  • zout, peper, gerookte paprikapoeder
  • 4 wraps naar keuze
  • 1 rode kool 
  • 2 avocado’s
  • 4 eetlepels Griekse yoghurt 
  • 1 limoen
  1. Snij de ui, champignons en paprika. Fruit de ui aan in een koekenpan en voeg de champignons toe. Bak deze aan op hoge temperatuur zodat ze mooi bruin worden en hun vocht verliezen. Voeg daarna de paprika en mais toe en bak ze rustig. 
  2. Maak in de tussentijd de rode kool salade. Snij ongeveer een kwart rode kool in kleine stukjes. Doe de avocado, griekse yoghurt, limoen, zout & peper in een keukenmachine en maal dit tot er een gladde saus ontstaat. Meng in een grote kom de rode kool met de avocadosaus. 
  3. Om de wraps te maken leg er 2 klaar en leg er een laagje kaas op, doe de champignon-mix op de wrap, en leg er nog een klein laagje kaas op, leg er vervolgens een 2e warp op. Doe de wrap in een koekenpan en bak deze tot de wrap knapperig is, en de kaas is gesmolten. 
  4. Serveer de quesadilla met de rode kool-salade.