Een super makkelijk recept is dit, met een lekkere hoeveelheid groente er in en de vega shoarma van Vivera is al gekruid dus je gooit ze gewoon in de pan en je bent er al! Makkie toch?

Dit heb je nodig voor 4 personen:

  • 1 pakje vega shoarma (Vivera)
  • 4 volkoren wraps
  • 1 blik kikkererwten
  • 1 komkommer
  • 2 zoete puntpaprika’s
  • 250 gram cherrytomaatjes
  • 1 avocado
  • 1 pak feta
  • 1 zakje gesneden ijsbergsla
  • 1 teen knoflook
  • 200 gram yoghurt
  • citroensap
  • zout
  • paprikapoeder
  • peper

Zo maak je het:

  1. Snij de komkommer, cherrytomaatjes, puntpaprika en avocado. Giet de kikkererwten af en laat ze even opdrogen.
  2. In een schaaltje meng de yoghurt, pers het teentje knoflook erin en maak verder aan met citroensap, peper en zout naar smaak.
  3. Bak in een koekenpan de kikkererwten even aan, voeg 1/2 theelepel paprikapoeder toe en voeg daarna de shoarma toe aan de koekenpan om mee te bakken.
  4. Warm de volkoren wraps kort op in een andere koekenpan.
  5. Beleg de wraps eerst met wat sla, verdeel vervolgens de gesneden groente, kikkererwten en shoarma, en vervolgens de yoghurtsaus. Brokkel als laatste de feta over de wraps en je kan aan tafel!